Albire cu BriteSmile®

Ce este BriteSmile®?

Indiferent de varsta sau profesie, oamenii au inceput sa foloseasca metode de albire a dintilor pentru imbunatatirea aspectului lor. Avand in vedere multiplele posibilitati de albire, alegerea procedurii poate fi dificila. Pentru un tratament profesional care sa va asigure un zambet de nota 10, puteti lua in considerare beneficiile sistemului de albire profesionala BriteSmile®.
Ingalbenirea dintilor poate aparea din cauza tigarilor, cafelei, ceaiului, vinului, precum si a unor mancaruri sau bauturi. BriteSmile®, singurul sistem ce utilizeaza o lampa cu lumina rece ca tratament de albire al dintilor, indeparteaza colorantii ce dureaza de ani intregi si va ofera o un aspect mai tineresc. Pe langa faptul ca va ofera un nou zambet increzator, BriteSmile functioneaza repede si totusi are efecte de durata, sigure si eficiente. Rezultatele sunt imediate, un zambet superb obtinandu-se in aproximastiv o ora si jumatate. De obicei, pacientul se relaxeaza si asculta muzica in timp ce procedura de albire e condusa de medicul dentist. In comparatie cu alte metode de albire precum benzile adezive, tratamentul realizat acasa, sau pastele de albire, BriteSmile® realizeaza o albire rapida si deschiderea culorii cu mai multe nuante, sensibilitatea postoperatorie fiind minima.
Pentru oamenii ocupati sau pentru cei care nu agreeaza procedurile dentare repetate, BriteSmile® este foarte avantajos fiindca implica o singura sedinta de tratament. Puteti programa intalnirea pentru albire chiar si in pauza de pranz si astfel va puteti intoarce la serviciu cu dintii mai albi.

Cum functioneaza BriteSmile®?
BriteSmile® este o procedura foarte simpla si totusi eficienta. Dupa izolare, pe dinti este aplicat un gel pe baza de peroxid de carbamida; apoi se utilizeaza o lumina albastra pentru activarea acestui gel, accelerand procesul. Rezultatele apar imediat, iar la sfarsitul sedintei dintii vor avea culoarea dorita. Medicul dentist va va explica procesul in sine, precum si la ce sa va asteptati in zilele ce urmeaza tratamentului de albire.

Cine poate beneficia de BriteSmile®?
Medicul dentist va va consulta in prealabil, ca sa se asigure ca nu sunt necesare si alte interventii; daca exista carii sau demineralizari, acestea trebuie tratate inaintea tratamentului de albire.

De ce fel de ingrijire este nevoie dupa un astfel de tratament?
In prima zi dupa tratamentul de albire, pacientul trebuie sa evite consumul de alimente sau bauturi ce coloreaza, precum vin rosu, cafea, ceai sau tigari. In cazul aparitiei sensibilitatii, se pot utiliza pastele de dinti contra sensibilitatii dentare sau, in anumite situatii, se pot efectua tratamente de fluorizare (in cabinet sau la domiciliu).

Pentru sanatatea zambetului dumneavoastra este important sa veniti la controale regulate cel putin o data la 6-8 luni.

Share: