Albire cu BriteSmile®

Albire cu BriteSmile®

Un zambet alb, stralucitor, se poate obtine in numai 60 de minute, fara durere, cu ajutorul sistemului de albire BriteSmile®, singurul sistem care nu deshidrateaza dintii si care este aprobat de A.D.A. (American Dental Association).

sta-sistem-ace-anestezie
Anestezia asistata computerizat

Frica de dentist este legata de experiente negative asociate tratamentelor stomatologice. Una dintre manoperele care provoaca durere si genereaza, prin urmare, frica…

Parodontologie

Sangerarile gingivale spontane sau la periaj, gingia crescuta in volum sau modificarea culorii acesteia, sunt semne ce nu trebuie neglijate. Ele indica prezenta inflamatiei gingivale, primul stadiu in evolutia bolii parodontale. La clinica IDENTIS, boala parodontala (principala cauza a pierderii dintilor) se poate tine sub control, pacientii bucurandu-se astfel de dintii naturali pana la varste inaintate. Doar o singura consultatie la specialistii nostri este suficienta pentru a depista aceasta afectiune, in orice stadiu si la orice varsta.

Profilaxie

Periajul corect efectuat la domiciliu si detartrajele regulate sunt esentiale pentru a avea dinti sanatosi si respiratia proaspata pentru o perioada lunga de timp. Este mai simplu si mai ieftin sa preveniti decat sa tratati. In clinica IDENTIS, medicii pun accent pe preventie, prin indrumarea pacientilor in vederea insusirii tehnicilor corecte de igienizare.

Protetica / Ocluzologie

Coroanele ceramice pe suport zirconiu reprezinta solutia ideala pentru acoperirea estetica a dintilor cu distructie coronara mare. Zirconiul este singurul metal ce prezinta urmatoarele caracteristici:
– are culoarea dintelui natural, astfel incat coroana ceramica se integreaza perfect in armonia arcadei dentare;
– are biocompatibilitatea cea mai mare (ca si titanul, de aproximativ 1000 de ori mai mare decat aurul) dintre toate materialele utilizate in stomatologie;
– are rezistenta extrem de mare, chiar mai mare decat smaltul dentar.

Odontoterapie

Cariile dentare pot fi asimptomatice (fara durere), de aceea depistarea lor se face de cele mai multe ori de catre medicul dentist (cel mai frecvent, in cadrul detartrajelor periodice).
In clinica Identis, depistarea cariilor se face cu ajutorul camerei intraorale, radiografiilor dentare si microscopului Zeiss, astfel incat formele incipiente de carie nu vor trece neobservate. In functie de tipul de carie ce trebuie tratat, medicul alege compozitul care se preteaza in cazul respectiv.

Implantologie

Implantul dentar este un dispozitiv ce are forma de surub, realizat din titan sau zirconiu (materiale inerte fata de organismul uman, deci nu sunt respinse de acesta) si care inlocuieste radacinile unui dinte lipsa.

Radiologie

Radiografia dentara prezinta un risc mult mai redus decat o problema dentara neidentificata si netratata la timp.

Ortodontie

Cu ajutorul aparatelor ortodontice, fixe sau mobile, se urmareste reasezarea dintilor in raporturi armonioase, astfel incat sa se obtina o estetica si o functionalitate optima.

Endodontie

In clinica IDENTIS, tratamentul de canal nu mai este considerat „o metoda oarba” de lucru deorece folosim pentru vizualizarea canalelor radiculare microscopul electronic Zeiss de ultima generatie, foarte performant. Astfel, sansele de reusita ale unui tratament endodontic corect cresc foarte mult.

Chirurgie

In clinica IDENTIS se fac urmatoarele interventii chirurgicale: Implanturi dentare; Lifting de sinus(elevarea membranei sinusului maxilar); Grefe de os (xenogrefe si/sau autogrefe); Extractii dentare; Gingivoplastii / gingivectomii; Operatii parodontale; Rezectii apicale; Regularizari de creasta

Estetica dentara

„All human desires are in some way related to beauty.”
Toate dorintele sunt, intr-un fel, legate de frumusete.