Politica de confidentialitate

Cine suntem?

Clinica Identis este detinuta si administrata de catre SC Dentissimo S.R.L, C.U.I.: 18088758, REG. COM.: J40/18283/2005 cu sediul in Str. Ion Mincu, Nr. 29BIS, Ap. 1, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Clinica Identis va prelucra datele dvs. cu caracter personal in scopul:

  • Realizarii de tratamente stomatologice
  • Informarii cu privire la programarea, desfasurarea tratamentului sau alte detalii referitoare la tratamentul stomatologic.

 

Ce informatii colectam?

1. Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, etc.

Aceste date sunt colectate in momentul in care completati un formular de contact.

Putem folosi datele dumneavoastra personale pentru:

  • administrarea site-ului clinicii;
  • imbunatatirea experientei dumneavoastra de browsing prin personalizarea site-ului;
  • permiterea utilizarii serviciilor disponibile pe site;
  • trimiterea de notificari prin email sau sms, la care dumneavoastra ati convenit in mod explicit (ne puteti comunica in orice moment, contactandu-ne, daca nu mai doriti sa primiti aceste notificari).

2. Informatii colectate in mod automat

Aditional, site-ul nostru colecteaza informatii despre paginile vizitate si interactiunea cu partea de continut a site-ului. Aceste activitati vor fi salvate in istoric si vor fi utilizate pentru a analiza erorile aparute si pentru a imbunatati site-ul. Log-urile vor contine si adresa dvs. de IP, informatii despre browser-ul utilizat cat si despre dispozitivul hardware utilizat (modelul, sistemul de operare, identificator unic al dispozitivului, informatii despre reteaua de pe care va conectati).

Site-ul va plasa si un cookie pe dispozitivul de pe care il accesati, urmand sa fie folosit pentru identificarea indirecta. Aceste informatii nu vor fi utilizate decat pentru operarea site-ului, masurarea performantei site-ului, traficului si rezultatele campaniilor de marketing. Nu vom vinde sau transfera aceste informatii tertilor, indiferent de raporturile in care suntem cu acestia, si vom pastra o stricta confidentialitate a lor.

 

Cum pastram datele dvs. cu caracter personal?

Trebuie sa stiti ca datele personale pe care le-am colectat de la dvs. pot fi accesate doar de echipa noastra si de colaboratorii nostri cu care lucram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate si, in cazuri expres prevazute de lege, doar in urma unui demers legal, institutiile publice din Romania care aplica legea.

Toate datele cu caracter personal sunt securizate si criptate intr-o baza de date de tip MYSQL.

Clinica Identis prelucreaza datele cu caracter personal aplicand masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru a le proteja impotriva oricarei prelucrari ilegale, distrugerii sau pierderii accidentale sau intentionate, a alterarii, divulgarii, transmiterii neautorizate sau accesului neautorizat, inclusiv cand respectivele date pot fi transmise prin retea.

Daca aveti intrebari despre aceasta politica de confidentialitate sau despre modul cum tratam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati la: