Avem o surpriza pentru pacientii clinicii stomatologice IDENTIS!

img_6284

Fie ca sunteti deja pacientul clinicii stomatologice IDENTIS sau cautati cel mai bun medic dentist pentru nevoile dumneavoastra sau ale persoanelor dragi, noi va garantam o atentie sporita din partea unui personal medical complet si cele mai bune tratamente si servicii (implantologie, chirurgie, ortodontie, estetica dentara, parodontologie, pedodontie, profilaxie, protetica/ocluzologie, odontoterapie, endodontie si albire cu Brite Smile), atat pentru adulti, cat si pentru copii. La IDENTIS folosim tehnici si tehnologii inovatoare, iar medicii nostri trateaza si frica de dentist.

Pentru a facilita accesul la servicii stomatologice de calitate, toti pacientii care detin un card ING beneficiaza de o OFERTA de finantare foarte avantajoasa, FARA DOBANDA.

Daca nu detineti un card ING si aveti un salariu net de min. 1.500 lei, ING va ofera pana la 3 salarii nete (*in limita max. de 35.000 lei), fara a fi nevoie de o adeverinta de venit. Trebuie doar sa ajungeti intr-o sucursala ING, sa semnati 2 acorduri de interogare (Biroul de Credit si ANAF) si veti afla PE LOC suma pentru care va incadrati. Banca va va emite un card (35 lei) pe care il puteti folosi inclusiv pentru achitarea contravalorii serviciilor medicale la clinica stomatologica IDENTIS, in 12 rate FARA DOBANDA. Costul de administrare este de 35 lei/an, iar cardul il veti primi in 3-5 zile lucratoare.

Si, pentru ca experienta dumneavoastra sa fie una placuta, tot ING ofera solutii si persoanelor care au un venit salarial lunar mai mic de 1.500 lei (overdraft pentru 3 salarii sau creditul de nevoi personale). Pentru cine se incadreaza, banii se acorda PE LOC.

Va asteptam cu drag,
ECHIPA IDENTIS

Share: