Clinica IDENTIS a semnat un parteneriat international cu Centrul de Design Dentar din Torino

identis_giusepperomeo

Clinica IDENTIS a semnat un parteneriat international cu Centrul de Design Dentar din Torino, iar lucrarile dentare ale pacientilor IDENTIS vor fi realizate de tehnicianul dentar de top, Giuseppe Romeo.

Clinica stomatologica IDENTIS a incheiat, in premiera, un parteneriat international cu unul dintre tehnicienii de top din lume, Giuseppe Romeo, care are in Torino un Centru de Design Dentar. In cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc pe 29 martie, Giuseppe Romeo a realizat o prezentare cu tema A GUIDE TO ULTIMATE DENTAL ESTHETICS, si a explicat de ce, si, mai ales, cat este de importanta personalizarea fatetelor si coroanelor, in functie de fizionomia pacientului.

In baza acestui parteneriat, la Centrul de Design Dentar din Torino, unde a fost dezvoltat acest sistem revolutionar, Giuseppe Romeo va realiza lucrarile dentare ale pacientilor clinicii stomatologice IDENTIS.

„Suntem una dintre putinele clinici din Romania care utilizeaza, de peste 8 ani, procedeul BriteSmile pentru albire profesionala. Mai mult decat atat, suntem pasionati de estetica dentara si implantologie. Fiind vorba despre un sistem revolutionar in tehnica dentara mondiala, in baza parteneriatului incheiat de noi, toti pacientii din Romania, care altfel ar fi cautat tratamente similare in strainatate, vor avea un motiv in plus sa vina la Clinica Stomatologica IDENTIS, pentru a diminua costurile de deplasare si realizare, care ar fi cu mult mai mari”, sustine Anita Visan, medic dentist-implantologie in cadrul Clinicii IDENTIS.

Acoperirea dintilor cu fatete ceramice foarte subtiri este cea mai potrivita metoda de tratament in rezolvarea discoloratiilor dentare, a fisurilor de smalt, a dintilor usor strambi si a spatiilor prea mari dintre acestia. In ultimii ani, la nivel mondial, s-au facut progrese importante in estetica dentara. Acum se intervine foarte putin asupra dintilor, pentru a obtine un rezultat estetic optim, iar faptul ca personalizarea fetetelor si coroanelor se poate face in functie de fizionomia pacientului, este un pas extrem de important in acest domeniu. Cum se poate realiza acest lucru de la 2000 km distanta? Practic, pacientul vine la IDENTIS, iar noi vom realiza un set de poze si amprentele care vor fi trimise rapid, cu DHL, la Torino. In urma analizarii materialelor, la Centrul de Design Dentar se va realiza o prefigurare a fatetelor, respectiv a intregului tratament. Ulterior, la IDENTIS se stabileste impreuna cu pacientul solutia optima si se iau amprentele definitive, care pleaca rapid spre Torino. Acolo, Giuseppe va executa lucrarile definitive, pe care le primim tot prin transport rapid, iar noi vom efectua cimentarea in gura clientului. Toata aceasta procedura, desi pare mai complicata, se deruleaza in acelasi interval de timp ca si o lucrare realizata in Romania, iar costurile vor fi similare cu tarifele percepute de clinicile premium de pe piata.

„Diferenta de calitate este foarte mare. Ca si analogie, putem lua situatia cand un client alege sa-si cumpere un costum premium si are doua variante. Fie isi cumpara un brand scump si incearca sa-si gasesca marimea potrivita, fie merge la un croitor scump, care ii realizeaza un costum potrivit de sus pana jos structurii si conformatiei sale”, a adaugat Anita Visan.

In cadrul prezentarii sustinute, Giuseppe Romeo a explicat ca sistemul dezvoltat in cadrul Centrului de Design Dentar din Torino permite medicilor dentisti si tehnicienilor dentari sa mearga dincolo de standarde in ceea ce priveste reabilitarea estetica. Faptul ca noi personalizam fetetele si coroanele in functie de fizionomia pacientului este un aspect extrem de important si inovativ. Principiul de baza al acestui sistem este segmentarea si recombinarea a doua sau chiar toate cele trei zone de baza ale dintelui.

„Prin crearea diferitelor combinatii anatomice, care au la baza forma dintelui, tehnicienii dentari pot proiecta o gama larga de restaurari estetice, prin fabricarea unor fatete sau coroane perfect armonioase. Tratamentul detaliat, care implica planificarea si colaborarea atenta dintre medicul dentist si laborator, este esential pentru un rezultat final de succes. Iata de ce am ales sa colaboram in Romania cu clinica stomatologica IDENTIS, unde sunt specialisti care lucreaza extrem de atent si precis, la standarde internationale, iar eu sunt convins ca vom reusi impreuna sa implementam cu succes aceste servicii pentru pacientii clinicii IDENTIS”, a subliniat Giuseppe Romeo.

Va asteptam la clinica stomatologica IDENTIS pentru tratamente la standarde internationale.
Vezi prezentarea Giuseppe Romeo

 

Share: