Anestezia asistata computerizat

sta-sistem-ace-anestezie

Frica de dentist este legata de experiente negative asociate tratamentelor stomatologice. Una dintre manoperele care provoaca durere si este legata drept consecinta de frica de stomatolog este chiar anestezia, respectiv frica de ac. Desi in majoritatea cabinetelor se foloseste spray-ul anestezic sau mai nou gelul anestezic, inainte de anestezia propriu-zisa, intepatura si injectarea anestezicului provoaca un disconfort major unui numar mare de pacieti. Seringa conventionala este asadar un factor de stres important in cabinetul de stomatologie.

Pentru pacientii IDENTIS noi folosim aparatul de anestezie dentara nedureroasa computerizat STA, care permite o administrare usoara si precisa, cu un ac foarte subtire. Procedura este mult mai confortabila, atat pentru medic, cat si pentru pacient.

Aparatul propriu-zis si piesa de administrare a anestezicului schimba esential perceptia pacientului fata de anestezie. Acesta permite administrarea anestezicului extrem de incet, asigurand o anestezie foarte buna minimizand totodata suferinta provocata pacientului.  Mai mult, prin utilizarea acestui sistem se poate anestezia o zona extinsa cu o singura intepatura, sau un singur dinte, in functie de ce si-a propus medicul sa trateze in ziua respectiva.

Avantaje:

  • Sistemul STA va permite sa anesteziati un singur dinte  fara nicio alta anestezie colaterala
  • Impactul vizual creat de sistemul de anestezie STA este mult mai putin traumatizant decat cel al seringilor obisnuite.
  • Piesa de mana de la sistemul de anestezie STA poate fi usor mascata de catre medicul dentist in special in cazul pedodontiei.
  • Anestezicul este injectat progresiv (controlat prin computer) pe masura ce pacientul are nevoie
  • Anestezia nu mai cuprinde buza si limba dispare cu totul senzatia de disconfort.
  • Buzele nu sunt amortite iar linia zambetului poate fi evaluata imediat .
  • Cu STA anestezia va fi profunda se instaleaza instantaneu si puteti lucra imediat timp de 30-45 de minute.
  • Datorita cantitatii controlate computerizat precum si locului precis unde este injectat anestezicul numarul necesar de injectii este mai mic
  • Aveti confirmarea ca sunteti in locul potrivit pentru anestezia intraligamentara
Share: